Investitie de 700.000 de euro intr-o clinica de cardiologie interventionala


Unitatea a fost inaugurata de Medicard, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Buzau, in cursul zilei de ieri.

Proiectul clinicii a fost demarat anul trecut in colaborare cu Medical Finance, care a fost totodata si integratorul acestuia, avand finantare din partea Unicredit Leasing, se arata in comunicatul de presa.

Am cochetat de anul trecut cu acest proiect, pe care il consideram foarte special pentru ca se afla in interiorul unui spital judetean de urgenta si, practic, reprezinta o externalizare a serviciilor pe profil cardio. Clientul nostru a beneficiat de intreaga expertiza tehnico-financiara a echipei Medical Finance”, spune Daniel Badic, director executiv Medical Finance.

Gama de servicii medicale oferite de clinica Medicard cuprinde, printre altele, cardiologie interventionala, angiografie, electrofiziologie, ecografie cardiaca Doppler.

Noua clinica va functiona in regim de coplata pentru decontarea serviciilor medicale in cazul pacientilor asigurati prin sistemul de asigurari sociale de sanatate, restul sumei fiind decontata de spitalul judetean. Totodata, Medicard va mai dispune de cateva paturi contractate cu Spitalul Judetean de Urgenta Buzau destinate, pe de o parte, pacientilor care vor suporta plata integrala a serviciilor si, pe de alta parte, monitorizarii pacientilor post interventional.


Nu exista comentarii