Investitie de 700.000 de euro la Promenada Mall Focsani


Proprietarii centrului comercial au investit aceasta suma in amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf Colours, food court si un spatiu de joaca pentru copii.

 

Investitia va creste traficul centrului comercial si va consolida pozitia acestuia pe piata comerciala din Focsani”, spune Ionut Dogaru, Country Manager Resolute Lar Romania (Compania de Asset Management a Centrului Comercial).

Cineplexul Colours are doua sali de proiectie de film, dintre care una este destinata proiectiilor de filme 3D, prima sala de acest timp din oras, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joaca pentru copii si o sală de jocuri electronice. 

Cinematograful Colours din Focsani este al treilea din tara iar reprezentantii companiei spun ca anul viitor au in plan sa deschida inca sase cinematografe in alte sase orase din tara cu peste 50.000 de locuitori.

Centrul Comercial Promenada Focsani a fost inaugurat in septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focsani, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 mp. si 1.250 de locuri de parcare.

Mall-ul, inchiriat in proportie de 94%, este administrat de Resolute Lar Romania, companie activa in Romania de peste 6 ani.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii