Investitie de 75.000 de euro intr-un nou magazin BIOmarkt Von Gustav


Unitatea va avea o suprafata de 75 mp si va fi va fi deschisa maine, in cadrul Iulius Mall Timisoara.

Suma investita include stocul initial, in valoare de 35.000 de euro, la care se adauga cheltuielile de amenajare a magazinului, dupa cum au detaliat pentru startups.ro reprezentantii BIOmarkt.

Unitatea este proiectata pe doua niveluri unde, pe langa magazinul traditional BIOmarkt Von Gustav, a fost adus un nou concept -  BIO TO GO, se arata in comunicatul de presa.

In cadrul magazinului standard, gama de produse cuprinde circa 900 de articole - produse food fresh (fructe, legume, lactate, mezeluri, paine), produse food uscate (ulei, zahar, cereale, dulciuri etc), produse pentru bebelusi si copii, produse cosmetice si detergenti.

BIO TO GO reprezinta un concept de fast-food de unde pot fi achizitionate gustari proaspete - sandwich-uri, produse de patiserie, salate, sucuri fresh din legume si fructe.

Produsele BIOmarkt provin, in majoritate, din Austria si Germania. Pentru a  incuraja agricultura ecologica romaneasca, BIOmarkt va prelua fructele, legumele, ouale si painea de la producatori romani. Toate produsele bio de la BIOmarkt sunt certificate de organismele europene.

Conceptul BIOmarkt a fost lansat in anul 2007, in cadrul grupului Life Care Corp. In prezent, exista trei unitati in Romania (Vitan Mall Bucuresti - G'market, Plaza Romania Bucuresti - G'market si Iulius Mall Timisoara).

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii