Investitie de 80 mil. euro intr-un nou outlet in Bucuresti


Mega Company, un developer activ de 17 ani pe piata din Romania, deschide in toamna acestui an, in Capitala, Mega Designer Outlets, un magazin tip outlet.

Investitia in Mega Designer Outlets se ridica la aproximativ 80 de milioane de euro. Proiectul va fi livrat in doua faze -  prima urmeaza sa fie incheiata in toamna acestui an si va oferi spre inchiriere o suprafata de aproximativ 16.000 mp, se arata in comunicatul de presa. A doua faza a proiectului va livra pe piata aproximativ 22.000 mp de spatii comerciale.

In magaziniele tip outlet, marci cunoscute din domeniul fashion, sport, decoratiuni, etc, isi vand produsele direct din stocurile din depozite, astfel putand sa ofere preturi mai mici. De obicei, outlet-urile se afla in zonele de periferie ale marilor orase si deservesc un numar mare de clienti. 

Proiectul lansat de Mega Company se va afla in partea de vest a Bucurestiului, pe autostrada A1, in apropierea soselei de centura si ii ofera companiei acces la un numar de 3,5 milioane de potentiali clienti care locuiesc atat din Bucuresti, cat si din localitatile vecine.

Infiintata in 1983, Mega Company este o firma internationala specializata in constructia de proiecte comerciale si industriale. Unul dintre proiectele lansate pe piata din Romania este Key Logistic Center, un complex logistic de 25.000 mp, livrat in 2006.

 


Nu exista comentarii