Investitie de aproximativ 50.000 de euro in relansarea Mobime.ro


Site-ul a fost lansat anul trecut drept un comparator de abonamente de telefonie mobila. La inceputul acestei luni a fost lansat si un modul prin care se pot compara preturile telefoanelor mobile de la operatori specializati.

In prezent, site-ul afiseaza preturile pentru 450 de telefoane, 235 de abonamente si 280 de optiuni din oferta Orange, Vodafone si Cosmote, se arata in comunicatul de presa.

Razvan Bagiu, reprezentantul portalului si proprietarul acestuia, estimeaza ca Mobime.ro isi va dubla numarul de vizitatori zilnici, ajungand la 1.000, odata cu introducerea noilor functionalitati.

"In medie am avut 500 de vizitatori pe zi. Am constatat insa ca alegerea abonamentului este destul de rara si, odata ce a fost ales, este pastrat pentru multa vreme. Telefoanele se schimba insa mult mai des si toata lumea este interesata sa caute o oferta buna pentru un telefon nou", spune Razvan Bagiu.  

 

Cum se calculeaza oferta pentru abonamente si telefoane
Conform companiei, portalul foloseste un algoritm matematic complex care a fost optimizat. Astfel, abonamentul ideal este ales in functie de consumul lunar.

"Mobime.ro este singurul site care ofera detalii comparative privind tarifele de telefonie mobila si preturile la terminale atat cu conectare, cat si la prelungire de abonament sau la liber", mai spune Razvan Bagiu.

Conform reprezentantilor site-ului, Mobime.ro evalueaza peste un miliard de variante: combinatii de operatori, abonamente, optiuni si terminale pentru a alege cele mai bune variante pentru utilizator.

Sistemul afiseaza primele 20 cele mai ieftine optiuni tinand cont de profilul de comunicare introdus (telefon, numar de minute, mb de internet etc).

De asemenea, exista optiunea afisarii "celei mai sigure variante" care recomanda oferta cu cel mai mic cost total, daca va creste consumul cu 10% fata de cel solicitat.

Mobime.ro contine si sectiunea "Hot Deals" care arata cele mai noi reduceri aplicate de operatori de telefonie mobila.

"Prin simpla vizitare a site-ului, utilizatorii pot afla de promotiile periodice la abonamente si telefoane, precum si de ofertele de sarbatori. In acest fel, nu vor rata ocazia de a-si lua telefoane noi chiar si gratuit", adauga Razvan Bagiu.

Pe langa portalul Mobime.ro, Razvan Bagiu (absolvent al Facultatii de Matematica din Bucuresti) detine si compania CS Vision, infiintata in 2002, cu doua linii de afaceri (implementarea de solutii software si productia de terminale si aplicatii interactive).

In prezent, compania are 23 de angajati, desfasurandu-si activitarea in Bucuresti si Brasov. La Brasov, CS Vision detine o hala proprie de productie.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii