Investitie de aproximativ 6 milioane de euro intr-o cladire pentru activitatile de logistica ale IMM-urilor


Cladirea este amplasata in business park-ul Ploiesti West Park, in care au investit grupul belgian Alinso si Petrica Usurelu, fondatorul Piritex Group.

Investitia poate depasi sase milioane de euro, in functie de facilitatile si imbunatatirile suplimentare solicitate de contractori, se arata in comunicatul de presa.

Cladirea va avea o suprafata de 15.000 mp, estimandu-se ca va fi gata la sfarsitul anului.

Noi sesizam o cerere in continua crestere pentru depozite si spatii de activitate mai mari sau mai mici intr-un business park sigur, curat si modern. Suntem constienti de faptul ca pe piata romaneasca se simte lipsa acestor cladiri destinate intreprinderilor mici, in timp ce solicitarea este in crestere”, spune Ivan Lokere, CEO-ul Alinso Group.

Cladirea destinata IMM-urilor este a treia etapa din Ploiesti West Park, care cuprinde cladiri pentru activitati logistice, de birouri, pentru cercetare si retail.

Valoarea intregii investitii in ansamblu este de 750 milioane de euro, proiectul avand o suprafata de 220 hectare.

Prima etapa din acest business park este o cladire de 30.000 mp, care a fost inchiriata de Unilever, inaugurarea fiind facuta la mijlocul acestei luni.

A doua etapa in constructia acestui business park a inceput in luna martie, cand s-a dat startul lucrarilor pentru cea de-a doua cladire. Aceasta are o suprafata de 20.000 mp.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii