Investitie de circa 1 mil. de euro intr-un nou magazin Debenhams


Noua unitate are o suprafata de aproape 1.000 mp si este amplasata in centrul comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Am luat decizia de a deschide cel de-al treilea Debenhams din Bucuresti in Baneasa tinand cont atat de reactia foarte buna a pietei la brandul Debenhams, cat si de oportunitatea de a fi prezenti intr-un spatiu bun, in cel mai important centru comercial de fashion din zona de Nord a Bucurestiului”, spune Ramona Stanciulescu, CEO Rafar.

Debenhams este un concept store in care se regasesc aproximativ 30.000 de articole - haine, incaltaminte, lenjerie si accesorii pentru intreaga familie, se arata in comunicatul de presa al Rafar, divizia de fashion a grupului RTC.

De la lansarea brandului in Romania, in martie 2007, numarul magazinelor Debenhams operate de Rafar in Romania si Republica Moldova a ajuns la sapte unitati (Bucuresti  Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City; Constanta - City Park; Cluj - Polus Center; Oradea - Lotus Center; Chisinau - MallDova), a caror suprafata totala este de circa 11.000 mp.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii