Investitie de circa 70.000 de euro intr-o noua cafenea Cup&Cino


Cea de-a opta unitate din retea a fost deschisa in cadrul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, pe o suprafata de 77 mp.

Consider ca prezenta in AFI Palace Cotroceni va contribui semnificativ la consolidarea brandului Cup&Cino pe piata locala, iar cafeneaua nou deschisa va fi in primele trei din reteaua noastra din Romania. Estimez ca in aceasta cafenea vom avea un bon mediu de sase - sapte euro si ca va atrage aproximativ 1% din traficul centrului comercial”, spune Andrei Arghirescu, noul vicepresedinte al diviziei Hospitality din cadrul Rafar.

In prezent, reteaua de opt cafenele operate de Rafar in Romania are o suprafata totala de aproape 1.000 mp, se arata in comunicatul de presa.

Planurile pentru dezvoltarea retelei Cup&Cino in Romania au fost puse momentan pe hold, din cauza situatiei generale din economie. In perioada urmatoare nu vom mai deschide alte cafenele. Ne reconsideram pozitia pe piata si redefinim strategia, cu focus principal pe mentinerea businessului pe linia de plutire”, precizeaza Andrei Arghirescu.

Rafar reprezinta linia de business care opereaza diviziile de fashion si hospitality ale Grupului RTC, numarand in prezent 30 magazine, un restaurant si opt cafenele, cu o suprafata totala de circa 16.000 mp.

Pe partea de fashion, din portofoliul Rafar fac parte marcile Debenhams, Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kipling, Kanz, Pablosky, Forever 18, Bijoux Terner si J.Press. Din iunie 2009, in cadrul Rafar functioneaza, ca divizie distincta, afacerile din domeniul ospitalitatii, prin care sunt operate lantul de cafenele Cup&Cino si restaurantul Vapiano.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii