iPad Persuasive Communicator - aplicatie de profilare dedicata managerilor, liderilor si oamenilor de vanzari


Aplicatia a fost lansata de MMM Consulting si se adreseaza in special celor care lucreaza in vanzari de solutii, managementul relatiei cu clientii, Key Account Management, reprezentantilor medicali, managerilor si liderilor.

 

Utilizatorii aplicatiei pot sa obtina imediat un profil al interlocutorului si recomandari in comunicarea cu acesta, dupa cum se mentioneaza in comunicatul de presa.

Atunci cand ai o activitate mobila, care cere interactiunea cu persoane pe care doresti sa le influentezi, de la care trebuie sa obtii rezultate eficiente si alaturi de care trebuie sa construiesti relatii armonioase pe termen lung, a avea un instrument la minut, flexibil, capabil sa ofere o imagine instantanee a interlocutorului tau si a strategiei recomandate de abordare, poate fi un ajutor extraordinar”, spune Madi Radulescu, Managing Partner, MMM Consulting.

Aplicatia este disponibila celor care parcurg programul de instruire Persuasive Communicator, organizat de MMM Consulting, pentru a avea fundamentul de intelegere a felului in care functioneaza modelul stilurilor sociale si a deprinde beneficiile utilizarii acesteia.

Inainte de orice intalnire importanta, inainte de a negocia un contract sau o solutie, in realizarea unei oferte personalizate, este important sa vezi care ar fi modalitatea interpersonala cea mai potrivita de prezentare a beneficiilor solutiilor tale. Fiecare persoana care va lua decizia sa cumpere de la tine, sa utilizeze solutia ta, sa iti urmeze sfaturile va trebui sa auda aceste beneficii intr-un limbaj care ii este cunoscut. Aplicatia ne ajuta sa formulam aceste lucruri in limba potrivita fiecarui interlocutor”, mai spune Madi Radulescu.

Aplicatia permite personalizarea pentru un anumit produs sau serviciu, introducand beneficiile specifice fiecarui tip de client. Un reprezentant de vanzari poate avea un sprijin instant in a prezenta beneficiile unui anumit produs pentru un anumit stil de client, in functie de personalitatea celui care ia decizia de achizitie.

Lansarea iPad Persuasive Communicator vine intr-un context in care, conform estimarilor MMM Consulting, asteptarile clientilor fata de oferta de servicii de educatie si dezvoltare manageriala din Romania sunt din ce in ce mai mari iar cerintele, mai sofisticate.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii