IpoteciDirect deschide un nou centru ipotecar


Amplasat in Bucuresti, acesta este al doilea centru ipotecar al firmei si a fost lansat pe baza unei investitii de 100.000 de euro.

Valoarea creditelor ce urmeaza a fi intermediate in noul centru este estimata la aproximativ 2,5 milioane de euro lunar, se arata in comunicatul de presa.

IpoteciDirect este o companie specializata in consilierea financiara a persoanelor fizice care vor sa obtina credite garantate cu ipoteca. Compania si-a inceput activitatea pe piata din Romania in urma cu cinci luni.

Din momentul lansarii pe piata si pana in prezent, IpoteciDirect a investit 350.000 de euro in cele doua centre pe care le detine. Pana la finalul anului urmator, firma ar urma sa deschida noua centre ipotecare in Bucuresti si in tara, iar pana in 2012, numarul acestora ar urma sa ajunga la 16.

Anul acesta, compania estimeaza realizarea unui volum de credite intermediate de 18 milioane de euro. Pe termen lung, IpoteciDirect tinteste ca, pana in 2012, sa obtina primul loc in piata consultantei pentru creditele garantate cu ipoteca, cu o cota de piata de 8% si cu o valoare a creditelor intermediate de 600 milioane de euro.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii