iQuest estimeaza venituri de 1,1 milioane de euro din Romania, in 2010


Suma este cu aproximativ 121% mai mare fata de cea obtinuta anul trecut in tara noastra de furnizorul german de solutii si servicii IT de business.

Cifra de afaceri a iQuest este estimata la zece milioane euro in acest an, cu 20,5% mai mult decat anul trecut cand a fost de 8,3 milioane euro, se arata in comunicatul de presa.

Anul trecut, iQuest a obtinut 6% din cifra de afaceri din Romania, reprezentand in jur de 0,5 milioane euro.

Compania detine in Romania centre de dezvoltare la software de la Cluj-Napoca si Brasov, avand aproximativ 280 de angajati.

"Pe piata din Romania, iQuest este prezenta de circa trei ani, iar in mod mai intens de la inceputul anului 2009, cand s-a inceput abordarea mai structurata a pietei printr-o campanie de promovare si s-a extins echipa de vanzari. Cele mai vandute solutii pe plan local sunt aplicatiile de analiza si raportare (Business Intelligence), de planificare a resurselor (ERP), de management al documentelor si de management al relatiei cu clientii (CRM)”, spune Cornel Brody, Directorul General al iQuest.

iQuest a fost infiintata in 1997 in Germania, avand sediul central la Frankfurt am Main si birouri de consultanta la Bucuresti, Budapesta, Paris si Göteborg.

Compania este partener Oracle, Microsoft, Metastorm si ATG.

Pe piata locala, produsele iQuest se adreseaza cu precadere companiilor cu cifre de afaceri de peste zece milioane de euro si mai mult de 70 de angajati.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii