JCI Bucuresti lanseaza proiectul “Business pe bicicleta”


Proiectul este dedicat tuturor oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou.

Prima editie a evenimentelor din cadrul proiectului ”Business pe Bicicleta” va fi organizata joi, 29 aprilie, in Bucuresti, pe traseul Piata Victoriei - Parcul Herastrau, se arata in comunicatul de presa.

Evenimentul se va desfasura sub forma unei demonstratii de biciclisti in tinuta business. Participantii pot veni cu bicicleta proprie sau pot inchiria una gratuit de la organizatori.

Business pe bicicleta” isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa identifice solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale, prin promovarea rezultatelor proiectului.

Am pornit proiectul dupa experientele pe care le-am avut in multe alte tari europene unde bicicleta e folosita de foarte multa lume, inclusiv de oameni de business care nu au o problema in a renunta la masina. Pentru mine anul trecut a fost un an al reindragostirii de Bucuresti datorita bicicletei si al locurilor pe care le descoperi datorita ei. La orice intalnire de afaceri am, la o distanta mai mica de 5 km, ajung mai repede cu bicicleta”, spune Tudor Maxim, initiatorul proiectului si presedintele JCI Bucuresti.

Initiatorii proiectului isi propun sa faca din mersul pe bicicleta la birou o obisnuinta placuta si o alternativa viabila pentru cat mai multi oameni, iar proiectul sa aduca o contributie semnificativa  la transformarea mersului pe bicicleta intr-un mod eficient si sustenabil de deplasare.

“<Business pe bicicleta> mi se pare un concept excelent, care pune in miscare atat la propriu cat si la figurat antreprenori bucuresteni, atat pe cei mai tineri care oricum sunt extrem de dinamici, cat si pe cei din alte generatii, ca mine de exemplu, care in acest fel, alaturi de generatia ceva mai tanara, regasim dorinta de miscare, dar si placerea de a propune impreuna comunitatii din Bucuresti un model de activitate mai curat din toate punctele de vedere. Imi face mare placere sa particip personal la acest eveniment”, spune Marius Ghenea, business-angel si antreprenor roman in serie.

Tinuta business sau casual business este obligatorie pentru participantii la “Business pe bicicleta”. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii