JCI Bucuresti lanseaza un club de debate pe teme economice


Policy Debate Club va fi un cadru in care participantii pot sa devina furnizori de solutii pentru probleme economice si sociale, prin utilizarea metodei dezbaterilor.

Primul eveniment Policy Debate Club va avea loc saptamana viitoare, marti, 15 martie 2011, incepand cu ora 18.00, la Casa de Cultura “Friedrich Schiller”.

Tema tratata in cadrul primei intalniri va fi: “Acest For ar sprijini tinerii antreprenori prin masuri fiscale si finantarea incubatoarelor de afaceri”, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Solutiile agreate la problemele supuse dezbaterilor vor fi comunicate oragnizatiei Romania Think Tank (RTT), organizatie care are scopul de a propune si sustine schimbari pentru o Romanie mai buna.

In cadrul acestui prim debate, echipa Afirmatoare - a Guvernului, va propune un set de masuri fiscale precum si finantarea incubatoarelor de afaceri, in timp ce echipa Negatoare - a Opozitiei, va sustine ca recent adoptata OUG de sprijnire a tinerilor antreprenori rezolva problema in mod suficient.

Sesiunea de debate va avea doua parti. In cadrul primei parti se va desfasura dezbaterea formala sustinuta de cele doua echipe, iar in partea a doua, participantii sa vor lansa in dicutii asupra problemei supusa atentiei.

La aceasta prima intrunire, va participa la discutiile din partea a doua omul de afaceri Radu Tudorache, unul dintre actionarii principali ai Newarch Investments, precum si profesori de la catedrele de specialitate ale Academiei de Studii Economice Bucuresti.

JCI Bucuresti este o filiala locala a JCI Romania, membra a Junior Chamber International (JCI), cea mai mare organizatie de tineri lideri si antreprenori din lume, cu o vechime de 64 de ani.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii