JCI Bucuresti relanseaza programul "Tineri Antreprenori” sub formatul "Clubul Tineri Antreprenori"


Acest club va fi reuni sub forma unui forum lunar intreprinzatorii aflati la inceput de drum si oamenii de afaceri de succes, relansarea fiind pe 20 mai, anul acesta.

In cadrul "Clubului Tineri Antreprenori", mentorii vor impartasi din experienta, din succesul personal si vor oferi consiliere si suport membrilor clubului, atat in cadrul forumului lunar dar si individual, se arata in comunicatul de presa.

"Cand esti la inceput, suportul si reperele sunt extrem de importante, mai ales intr-un mediu de afaceri ca al nostru, unde modelele autentice de business sunt foarte putine”, spune Daniel Tiganila, fost Presedinte Junior Chamber International (JCI) Bucuresti, Co-founder startups.ro si unul dintre noii mentori ai Clubului.

Cei care doresc sa fie membri ai clubului vor avea de sustinut un interviu.

Pentru intalnirea de pe 20 mai, antreprenorii se pot inscrie pana pe 18 mai.

In cadrul acestei intalniri se va organiza o competitie de tip elevator pitch pentru antreprenori, care, intr-un minut, trebuie sa convinga de viabilitatea afacerii lor un juriu format din cinci antreprenori cu experienta.

Premiul pentru aceasta competitie este de un loc de membru, gratuit, in Clubul Tinerilor Antreprenori, fiind disponibile 20 de astfel de burse.

Taxa de membru in Club este 100 euro, anual.

JCI Romania exista din 2003, avand filiale locale in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj si Lugoj si urmand sa lanseze in curand o noua filiala la Sibiu.

Aceasta organizatie face parte din Junior Chamber International (JCI), care are o vechime de 64 de ani.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii