Joi, 25 martie, are loc prezentarea publica a programului Empretec Romania


Prezentarea se adreseaza antreprenorilor, managerilor, celor care planuiesc sa dezvolte o afacere proprie si care sunt atasati de conceptul “think out of the box” si sunt orientati catre rezultate si actiune.

Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, incepand cu ora 18:45, la Hotel Radisson Blu, sala Caleano, se arata in comunicatul de presa.

Pe parcursul a 90 de minute, vor fi prezentate avantajele participarii la programul Empretec, un workshop intensiv dedicat antreprenorilor, activ in 27 de tari.

Participantii la eveniment au ocazia sa afle cum gandesc trainerii experimentati din domeniul antreprenoriatului, sa le adreseze intrebari sau sa schimbe pareri.

Antreprenorii care au beneficiat deja de programul Empretec vor povesti, intr-un cadru informal, despre modul in care cariera si stilul de viata le-au fost influentate de participarea la program.

Empretec este  promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania (APAR) si dezvoltat de David McClelland, profesor psiholog la Harvard.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii