KFC a investit 1,2 milioane de euro intr-un nou restaurant de tip Drive Thru in Bucuresti


    


Noua unitate KFC din Capitala se afla in zona Piata Iancului, are o suprafata totala de 230 mp, o capacitate de aproximativ 160 de locuri, inclusiv terasa, si va fi deschisa 24/7, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Piata Iancului, zona in care am ales sa deschidem noua unitate de tip Drive Thru, este foarte accesibila si circulata, de aceea suntem convinsi ca va deveni alegerea perfecta pentru locuitorii din imprejurimi si nu numai. Designul aparte este, de asemenea, un alt avantaj al noii locatii care va fi cu siguranta un punct de atractie pentru consumatori”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

Odata cu deschiderea noii unitati au fost create peste 50 de locuri de munca care ofera beneficii diverse noilor angajati, printre care posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, bonus de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia.

In Romania, KFC opereaza 63 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, compania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si doua in zona de nord-est a Italiei.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii