kika pregateste deschiderea unui nou magazin anul acesta


    


kika, unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni din Austria, va deschide pana la finalul anului cel de-al doilea magazin al sau, tot in Bucuresti. Daca primul magazin kika, deschis in 2008, este situat in zona Militari din Bucuresti, in cadrul parcului ”West Park Retail”, noul magazin va fi amplasat in estul Capitalei, in sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

La inceputul lunii septembrie s-a finalizat tranzactia de achizitionare a fostului magazin Obi de catre kika, iar deschiderea oficiala este preconizata pentru luna decembrie a acestui an.

kika continua astfel expansiunea in Romania, investind peste 14 milioane de euro in amenajarea celui de-al doilea magazin. Acesta se va intinde pe o suprafata de 12.000 mp, incluzand depozitul si o parcare si va asigura 80 de noi locuri de munca in Romania.

Cererea clientilor pe piata din Romania s-a dezvoltat foarte bine in 2017, am putut creste continuu rezultatele din ultimii ani. Datorita acestei evolutii pozitive ne-am decis sa continuam planul de expansiune cu un magazin nou, modern, in sectorul 3 al capitalei. De asemenea, si alte proiecte sunt in curs de derulare. Dorim sa le oferim clientilor nostri un sortiment cat mai variat, potrivit oricaror cerinte si preferinte. Lansarea magazinului online a reprezentat un pas important atat pentru depasirea granitelor regionale, cat si pentru accesarea de catre publicul cu afinitate pentru cumparaturile online a celor mai noi trenduri in domeniu”, spune Dr. Gunnar George, CEO kika-Leiner Group.

kika Romania atinge anual o cifra de afaceri de peste 15 milioane euro, brandul avand rezultate notabile in special pe categoriile de mobilier tapitat si corpuri de iluminat.

Pentru dezvoltarea brandului kika pe piata locala, noi deschideri sunt in curs de derulare pentru viitorul apropiat si in alte orase mari din Romania.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii