Kiwi Finance estimeaza intermedieri totale de 34 mil. euro in 2009


Dintre acestea, 30 de milioane de euro ar urma sa fie credite pentru persoane fizice si 4 milioane de euro ar fi reprezentate de credite pentru  IMM.

Compania si-a propus ca anul acesta sa atinga o cota de piata de 2% din volumul total al creditelor acordate de bancile comerciale, in crestere cu 0,3% fata de cota detinuta in prezent, se arata in comunicatul de presa.

Noile obiective ale Kiwi Finance au fost stabilite luand in considerare o crestere de 10% a pietei de retail si marirea cotei de piata cu 0,3%.

Lucram pe scenarii flexibile si bugete multianuale. Incepand cu luna octombrie 2008 si pana in prezent am trecut prin 3 etape de consolidare si reducere a costurilor, astfel incat suntem acum pe un palier ajustat noului context de piata, reusind sa pastram scalabilitatea business-ului si resursele de dezvoltare pe masura evolutiei pietei financiare. Am introdus 2 noi linii de business, consultanta companii si consultanta juridica si continuam extinderea prin francize”, a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

Kiwi Finance a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica.

Compania detine sapte sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si trei francize.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii