KPMG deschide un birou in Constanta


Noul birou al companiei va oferi clientilor din regiune servicii de audit, consultanta fiscala si consultanta in afaceri.

Activitatile KPMG din Constanta si zona invecinata vor fi conduse de Richard Perrin, in prezent partener in cadrul departamentului de audit, in biroul din Bucuresti al companiei, se arata intr-un comunicat de presa al KPMG.

Ma astept sa existe o cerere serioasa pentru serviciile noastre in aceasta regiune”, spune Richard Perrin.

KPMG se afla intr-un proces continuu de dezvoltare. Cu mai putin de doua saptamani in urma, compania a inaugurat un nou birou in Iasi. Biroul din Constanta este cel de-al saselea pe care firma il deschide in Romania si Republica Moldova.

In Romania, KPMG a cunoscut o dezvoltare semnificativa in ultimii ani. Cifra noastra de afaceri inregistrata pentru exercitiul financiar incheiat la 30 septembrie 2008 a fost de 32,6 milioane de euro, reprezentand o crestere de 27% fata de aceeasi perioada a exercitiului financiar 2006-2007”, spune Serban Toader, Senior Partener al KPMG Romania.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor, avand prezenta in 145 de tari.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii