La prima editie “Intalnirile startups.ro” discutam despre venture capital si finantarile pentru start-up-uri oferite Kerten


Evenimentul va avea loc saptamana viitoare si face parte dintr-o serie de intalniri ce aduc in fata antreprenorilor din comunitatea startups.ro oameni de afaceri cu experienta, care ofera sfaturi de business, idei de strategie si finantare.

Saptamana viitoare, joi, 9 iulie, va avea loc editia pilot a evenimentului “Intalnirile startups.ro”, acesta urmand sa fie organizat in mod constant.

Intalnirile sunt gandite sa aiba loc intr-un format restrans, cu un numar mic de participanti, avand la baza o tema punctuala. Astfel, fiecare participant va putea sa discute cu invitatul startups.ro si sa obtina informatiile de care are nevoie.

Prima intalnire il are ca invitat pe unul dintre cei mai buni investment manageri din tara - Aurelian Trifa. El activeaza in domeniul finantarilor de tip venture si private equity de la jumatatea anilor ’90 - a facut parte din echipa Global Finance timp de aproape noua ani (este “arhitectul” din spatele tranzactiei SEAF TBRF - TotalSoft - Global Finance) iar de doi ani reprezinta in Romania Kerten - un fond de tip venture capital care a intrat de luna trecuta si pe segmentul finantarilor start-up.

O sa discutam despre finantarile pe care le ofera Kerten - sumele de bani investite, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca firmele aplicante, antreprenorii pe care ii cauta si contextul din piata pe segmentul finantarilor.

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, dar pentru a pastra relevanta intalnirii, o sa facem o selectie pe baza unor criterii care tin de conceptul de business, inovatie si nivelul de dezvoltare in care se afla afacerea.

Antreprenorii care vor sa vina la intalnirea de joi trebuie sa trimita la redactia {at} startups {.ro} un e-mail cu o scurta prezentare (doua - trei fraze) a afacerii pe care o detin si sa adauge si motivele pentru care cred ca intalnirea cu Aurelian Trifa i-ar putea ajuta.

Daca este vorba de un proiect, avem nevoie sa ne spuneti segmentul de piata pe care va activa, modul in care se diferentiaza de concurenta si motivul pentru care aveti nevoie de finantare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii