Leaders Academy, program de leadership pentru antreprenori si manageri


Aflat la cea de-a treia editie, Leaders Academy este un program de leadership experiential pentru tinerii antreprenori si managerii proaspat numiti sau care urmeaza sa fie numiti in pozitii de conducere.

Programul, organizat de Fundatia Leaders, va avea loc la Poiana Brasov, in perioada 24 - 30 iulie, si isi propune sa invete participantii cum sa isi cunoasca si cum sa isi depaseasca limitele, cum sa poarte conversatii eficiente, cum sa ii motiveze pe cei care ii urmeaza si cum sa formeze si sa conduca o echipa, se arata in comunicatul de presa.

"La Leaders Academy ne-am propus sa sprijinim noul val de antreprenori sa dezvolte un stil de leadership eficient in organizatia lor. Procentul atat de mare al business-urilor care esueaza ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tinerii antreprenori, iar Leaders Academy le ofera sansa sa remedieze acest deficit de leadership cu care se confrunta", spune pentru startups.ro Adelina Maria, Directorul de Program Leaders Academy si Leaders School.

Leaders Academy este dezvoltat in jurul a trei concepte cheie - autocunoastere, comunicare si echipa. Autocunoastere prin activitati de supravietuire, comunicare prin teatru si lucru in echipa prin activitati de nautica, toate acestea vor fi practicate in grupuri mici si indeaproape supravegheate de facilitatori desemnati.

Programul se va incheia cu o simulare de afaceri coordonata de antreprenori romani de succes, menita sa testeze abilitatile de leadership pe care fiecare participant le-a deprins in timpul saptamanii.

Printre cei care vor fi alaturi de participantii la program se numara: Dan Pascariu, Presedinte Unicredit Tiriac Bank; David Neacsu, Alpinist; Claudiu Zoicas, Atasat de Afaceri Interne, Delegatia permanenta a Romaniei la NATO; Daniel Bichis, Trainer Competent Consulting.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii