Leaders Education - program de educatie pentru viitorii lideri


Aflat la cea de-a saptea editie, programul va avea loc in perioada 9 noiembrie - 7 decembrie si este dedicat atat studentilor din principalele centre universitare din Bucuresti, cat si tinerilor antreprenori.

Programul este conceput astfel incat tinerii studenti si antreprenori sa aplice informatiile dobandite imediat ce ies de la curs. Foarte multe exemple practice, networking, modalitati de construire a increderii si dezvoltare a echipei. Este o experienta benefica pentru toti antreprenorii la inceput de drum ce doresc sa-si dezvolte afacerea rapid si sigur”, spune pentru startups.ro Valentin Ionescu, Project Manager Leaders Education.

Principalele teme abordate in cadrul programului vor fi urmatoarele: Bazele leadershipului; Comunicarea liderului; Inteligenta emotionala; Influenta; Managementul timpului.

Printre invitati se numara atat lideri din domeniul sportiv, cat si din mediul de afaceri, precum: Iolanda Balas Soter - campioana olimpica la atletism, Adrian Olteanu - CEO Flanco, Valentin Uritescu - actor, Sergiu Teodosiu - consultant Ascendis.

Participarea este gratuita, in limita a 100 de locuri, iar termenul limita pentru inscrieri este 4 noiembrie.

(Mai multe despre participarea la eveniment puteti citi aici.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii