Leaders School - program de leadership pentru tineri


A noua editie a Leaders School va avea loc in Predeal, in perioada 1 - 7 aprilie, 2012, si se adreseaza tinerilor cu varsta intre 18 ani si 25 de ani.Programul ii identifica pe tinerii cu potential de leadership care pot aduce schimbarea in Romania si le ofera cadrul de formare printr-un mix de activitati practice si intalniri cu lideri romani, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Aici teoriile si practica se vor armoniza la cel mai inalt nivel, iar curajul si ambitia liderilor invitati le vor da participantilor o adevarata lectie de leadership”, spune Adelina Maria, Director de program Leaders School.

Cei 30 de tineri care vor fi selectati sa participe in program vor avea parte de o experienta de leadership constand in traininguri, povesti de succes si simulari de business menite sa le dezvolte abilitatile antreprenoriale.

Printre cei invitati sa isi impartaseasca povestea de succes cu tinerii selectati se numara: Serban Toader, CEO KPMG; Silvia Ghiata, Producator Garantat 100%; Rucsandra Hurezeanu, Fondator si General Manager Ivatherm; Dragoş Anastasiu, Presedintele TUI Travel Center & Eurolines.

Cei care doresc sa participe in program se pot inscrie pe site-ul leadersschool.ro. Dintre tinerii inscrisi, vor fi alesi cei 30 de participanti, in urma unui proces de selectie.

startups.ro sprijina acest program, fiind partener media al Leaders School.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii