Leasing imobiliar pentru IMM-uri de la BCR Leasing


Compania ofera leasing imobiliar cu un prag minim de 10.000 de euro pentru valoarea finantata si o perioada contractuala de pana la 15 ani.

In cadul campaniei “Afacerea ta merita un spatiu mai bun”, BCR Leasing IFN promoveaza leasingul imobiliar pentru IMM-uri, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Leasingul imobiliar permite finantarea, in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back, a constructiilor finalizate reprezentand imobile rezidentiale/apartamente, sedii sociale, hale de productie, hoteluri si pensiuni, cabinete medicale, centre comerciale, depozite, precum si a terenurilor intravilane.

"Pentru majoritatea IMM-urilor, resursele proprii reprezinta, inca, principala sursa de finantare iar noi ne-am propus sa le facilitam accesul la forme moderne de finantare a investitiilor", spune Claudiu Emanuil Stanescu, Directorul General BCR Leasing.

Avansul standard necesar accesarii acestui produs este de minim 10% din valoarea bunului fara TVA, iar dobanda este negociabila, in functie de performantele companiei si de volumul finantarii solicitate.

Comisionul de management, platibil o singura data, este negociabil, incepe de la 1% si poate atinge maximum 3% din valoarea finantata. BCR Leasing nu aplica alte comisioane, iar valoarea reziduala este negociabila.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii