Leonard Caffè a deschis o noua unitate in Bucuresti, la Hanu' lui Manuc


    


Leonard Caffé este furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, dar succesul brandului se datoreaza pasiunii investite in aceasta afacere de Mihail Florescu, fondatorul brandului si cel care si-a dedicat peste 25 de ani din viata productiei de cafea.

Din pasiune pentru cultului cafelei, el a mers intr-un tur in jurul lumii, pentru a vedea de unde provine si cum creste cafeaua pe care o comercializeaza. A fost pe plantatii, a stat de vorba cu micii producatori locali, a vazut florile albe ale cafelei, cum se trasforma, cum miros si cum se dezvolta, ce plante cresc in imprejurimi si care sunt secretele unei cafele de calitate, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Avem in total peste 25 de tipuri de cafea, din tot atatea tari de origine si de-a lungul anilor am reusit sa ma dezvolt si si sa ma reinventez. In prezent, exista circa 30 de magazine in tara, care sunt in gestiunea unor oameni care au crezut in cafeaua noastra si au vazut ca produsele sunt altfel decat ceea ce se gaseste in supermarketuri. Sunt singurul din Romania care exporta cafea in SUA, in Italia si in Republica Moldova”, spune Mihail Florescu.

In noua unitate, iubitorii de cafea pot sa deguste specialitati din miscele de cafea robusta si arabica aduse de pe trei continente, in atmosfera Bucurestiului de altadata.

Miscelele reprezinta un amestec de cinci - sase tipuri de cafea, dintre care una este indicat sa fie robusta,  pentru a-i da corp cafelei, grad de cofeina si acea crema pentru espresso. Cafeaua arabica este mai dulce, mai prietenoasa si este potrivita pentru a fi servita si la amiaza, datorita gradului mai mic de cofeina”, spune Mihail Florescu.

Noua cafenea este decorata cu obiecte personale si de colectie apartinand lui Mihail Florescu, cu mese de cusut vechi transformate in masute de cafea si rafturi pline cu carti pentru cei care vor sa se delecteze.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii