Life Relax Wellness Concept deschide al doilea showroom pentru industria SPA


    

 

Piata SPA din Romania, situata in 2015 la 7,7 milioane de euro, incepe sa se dezvolte intern prin furnizori de servicii locali implicati in procesul de customizare completa a design-ului SPA-ului. Life Relax Wellness Concept, compania romaneasca ce ofera servicii complete pentru industria SPA a deshis cel de-al doilea showroom la Bucuresti, dupa cel din Tirgu Mures, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

In ultimii ani am avut tot mai multe cereri pentru servicii constand in consiliere, design-proiectare, constructie-finisaje, mentenanta si furnizarea materialelor consumabile aferente bunei functionari a oricarui centru SPA. Am dotat centre precum Imperial INN din Targul Mures, Mariko Inn din Roman, Centru Spa Hotel Nevis Oradea, Centru Spa Dru Relax Baia Mare, SKY SPA Paulesti, TISA SPA Resort Olanesti si in majoritatea cazurilor clientii prefera sa primeasca un proiect la cheie, care include nu doar proiectarea, dar si echipamentele profesionale, montajul si garantia. Putem concepe proiecte intre 35.000 – 40.000 de euro pentru Home SPA si pana la 80.000 - 1.000.000 de euro, pentru SPA-uri publice, in functie de spatiul si bugetul fiecarui client”, spune  Emil Bataga, director general Life Relax Wellness Concept - HotSpring.

Nu doar marile SPA-uri isi doteaza centrele dupa ultimele standarde, dar si in randul persoanelor  fizice se inregistreaza apetenta pentru Home – SPA  care sa includa o baie de aburi, un jacuzzi,  o sauna, un dus  multifunctional, o piscina sau o combinatie de astfel de elemente SPA.

Din punct de vedere al design-ului si complexitatii, noul showroom inaugurat in Bucuresti inglobeaza facilitatile unui centru wellness, de la baie de aburi, sauna finlandeza cu pereti de sare de Himalaya, cascada de gheata, dus multifunctional pictat manual si hidromasajele HotSpring, cea mai cunoscuta firma americana in domeniu.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii