Locuri fara taxa sau cu reduceri de taxa la Programul MBA Romano - Canadian


Oferta ii vizeaza pe managerii de nivel de mijloc si top, pe antreprenori si pe cei care activeaza in domeniul consultantei.


Cele patru locuri fara taxa sau cu reduceri de taxa vor fi acordate pe criterii de performanta, pentru seria de studenti 2012 - 2014, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Am cautat solutii care sa vina in intampinarea nevoilor de dezvoltare profesionala a fortei de munca de top din Romania. Ne-am dorit sa cream un model de selectie a celor care vor beneficia de locurile fara taxe sau cu taxe reduse in cadrul Programului de MBA Romano-Canadian, care sa fie corelat cu standardele de calitate pe care le urmarim in toate initiativele pe care le intreprindem, de aproape 18 ani de cand suntem prezenti pe piata”, spune Adriana Dutescu, directorul Bucharest School of Management, gazda Programului  MBA Romano-Canadian.

Admiterea pentru cele patru locuri se desfasoara in perioada 15 februarie - 30 aprilie 2012. Data limita a depunerii  dosarelor este 30 martie.

Intre 2 si 12 aprilie 2012 se desfasoara perioada de evaluare a dosarelor si interviurile de selectie la care vor fi invitati doar cei care au trecut de faza evaluarii dosarului.

Testarile vor continua prin sustinerea testului GMAT, pe 21 aprilie 2012, la care vor participa doar cei care au fost selectati in urma evaluarii dosarelor si a interviurilor. Acestia vor avea la dispozitie materiale de invatare in vederea sustinerii testului.

Etapa finala, dedicata  prezentarii unui studiu complet de business, va avea loc pe 28 aprilie. La aceasta vor participa doar cei care au obtinut peste 80 de puncte la testul tip GMAT. Finalizarea desemnarii primilor patru clasati este programata pentru data de 30 aprilie 2012.

Primii patru clasati vor beneficia de urmatoarele facilitati financiare:
•  primul clasat poate obtine un loc fara taxa la MBA;
•  al doilea clasat va obtine o reducere cu 50% a taxei de studii, avand de achitat 5.750 de euro pe parcursul celor doi ani de studii;
•  al treilea clasat va avea o reducere cu 30/% a taxei de studii, avand de achitat suma de 8.050 euro pe parcursul celor doi ani de studii;
•  al patrulea clasat va primi o reducere de 20% a taxei de studii, avand de platit o suma de 9.200 euro pe parcursul celor doi ani de studii.

Aceste facilitati vor fi conditionate de performantele avute de cei patru bursieri pe perioada anilor de studiu, pentru a se asigura standardul de excelenta pe care Programul  MBA Romano-Canadian isi propune sa il promoveze in randul cursantilor sai.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii