Mai sunt cateva zile in care va puteti inscrie start-up-ul in MVP Academy


     Participarea la programul de pre-accelerare adresat antreprenorilor care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei este gratuita, iar aplicatiile se realizeaza online pana luni, 9 martie.

Selectia finalistilor va fi realizata de un juriu de specialitate, iar echipele acceptate in program vor fi anuntate luni, 16 martie.

A doua editie a programului MVP Academy va avea loc in perioada 23 martie - 14 mai, la TechHub Bucharest, si va aduce impreuna 12 start-up-uri tech cu potential.

Pe parcursul celor 7 saptamani ale programului, finalistii isi vor defini mai bine produsul si modelul de business, vor invata sa isi prezinte conceptul in fata audientei si vor intra in contact cu investitori si reprezentanti ai programelor de accelerare si fondurilor de investitii early stage la nivel local, regional si international.

Finalistii vor participa la activitati precum: workshop-uri practice sustinute de profesionisti in domeniu, sesiuni de mentorat, coaching 1 la 1, discutii de grup, sesiuni de pitching si intalniri “la cerere” organizate in functie de nevoile specifice ale fiecareia dintre echipele participante.

MVP Academy este un program realizat cu sprijinul comunitatii, iar valoarea acestuia este data de implicarea activa a profesionistilor in tehnologie si liderilor din industrie care ofera echipelor feedback si sfaturi din propria experienta, ajutandu-le astfel sa isi imbunatateasca produsele si sa isi dezvolte afacerile mai rapid. Reteaua de mentori a MVP Academy este formata din profesionisti cu experienta relevanta in domeniu, antreprenori si investitori, oferind astfel start-up-urilor oportunitati de networking excelente la nivel local, regional si international.

Printre mentorii care vor ghida pasii echipelor in cadrul MVP Academy 2015 se numara Olaf Lausen (Chief of Staff of the CEO & Business Development Director Telekom Romania), Alina Cazacu (Senior Manager Noncore E-Activities Telekom Romania), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Mike Butcher (Senior Editor TechCrunch Europe) si Florin Talpes (CEO & Fondator Bitdefender).

"Telekom Romania sustine inovatia, simplitatea si competenta, prin urmare implicarea noastra in sustinerea start-up-urilor este una fireasca, in linie cu valorile brandului nostru. MVP Academy este una dintre initiativele menite sa sustina o generatie noua de viitori potentiali parteneri de business”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Dezvoltarea Afacerii Romania, Telekom Romania.

Telekom Romania sustine inovatia si antreprenoriatul atat prin parteneriatul activ cu How to Web si TechHub Bucharest, cat si prin diverse alte parteneriate si prin programe dezvoltate in cadrul Deutsche Telekom Group, precum competitiile internationale “Telekom Innovation Contest” si “Business Wall of Fame”, reprezentate de start-up-uri care au depus peste 100 de aplicatii in 2014.

Ca parte a grupului Deutsche Telekom, Telekom Romania promoveaza accesul start-up-urilor la programele derulate prin intermediul incubatorului hub:raum, avand in portofoliu si alte instrumente de suport si finantare pentru afaceri aflate in stagii mai avansate de dezvoltare, precum T-Venture si DT Capital Partners, care au in portofoliu, in acest moment, doua companii din Romania.

La nivel international, hub:raum este programul de incubare si accelerare al grupului, care investeste in companii in tehnologie la inceput de drum si le ofera acces la spatiu de lucru si mentorat si le sprijina sa incheie parteneriate strategice in cadrul grupului Deutsche Telekom. Hub:raum acorda de asemenea suport financiar prin investitii de tip seed in valoare de 80.000 de euro.

Infiintat in 1997, T-venture este fondul de Venture Capital al Deutsche Telekom si se numara printre cele mai importante astfel de fonduri din lume care investeste in start-up-uri si companii in domeniul tehnologiei. De la infiintare, T-Venture a investit in peste 190 de companii si a trecut prin mai multe exit-uri de succes, dintre care cele mai recente sunt listarea la bursa a Demandware si a Ruckus Wireless.

IDT Capital partners este un fond care are la dispozitie 620 milioane de euro pentru investitii in companiile mature care activeaza in domeniul tehnologiei.

startups.ro sprijina programul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii