Mai sunt doar cateva zile pana la evenimentul Bucuresti Business Days


    

 

Antreprenorii care cauta solutii de business, parteneri de afaceri si planuiesc sa isi extinda activitatea, pot participa la evenimentul de afaceri Bucuresti Business Days, care se va desfasura in cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

"Orasele antreprenoriale, precum Bucuresti, isi construiesc strategia de crestere prin dezvoltarea abilitatii de business networking sau prin arta de a stabili relatii de afaceri si interumane eficiente. Oamenii de afaceri din orasele puternic antreprenoriale au inteles ca in noua paradigma economica este foarte important spiritul asociativ si cooperarea pentru succesul pe termen lung", spune Laszlo Pacso, Fondator si Coordonator proiecte Business Days.

Serviciul de matchmaking si aplicatia de networking "meet me" faciliteaza stabilirea de intalniri de afaceri in timpul evenimentului. Acestora li se adauga serile internationale, sesiunile open,  intalnirile informale de business networking ce au loc pe durata desfasurarii manifestarilor speciale (degustari de vinuri, prezentari de moda, lansari de produse si servicii, seri speciale pentru clientii companiilor partenere, intalniri ale diverselor comunitati de afaceri).

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii