Mai sunt doua zile in care studentii se pot inscrie in Innovation Labs


Studentii care au o idee de aplicatie pe care vor sa o dezvolte se pot inscrie pana pe 27 februarie in hackathon-ul organizat de TechSoup Romania si TechLounge, cu sprijinul Microsoft Romania.

 

Luna viitoare, pe 2 martie, in jur de 100 de studenti vor intra intr-un maraton de 24 de ore de programare si incubat idei din domenii precum sanatate, jocuri, lifestyle si fitness. Cele mai bune 12 echipe vor merge mai departe si se vor alatura unui program de mentorat care va dura patru luni, se mentioneaza in comunicatul de presa.

In proiect se pot inscrie studenti din facultati tehnice, cu abilitati de programare, dar si studenti care vor sa se implice in realizarea unei idei in zona de comunicare sau de management. Inscrierile se pot face pana pe 27 februarie, completand formularul de aici.

Printre mentorii care vor fi alaturi de tinerii selectati in program se numara: Andrei Pitis (angel investor si Presedinte al Asociatiei Nationale a Industriei de Software), Radu Georgescu (CEO Avangate), Monica Ene Pietrosanu (R&D Country Manager Intel Romania), Daniel Garlasu (Sales Manager Oracle Romania), Todi Pruteanu (Business Strategy Manager Microsoft Romania), Vladimir Oane (cofondator UberVu), Razvan Rughinis (profesor la Facultatea de Automatica si Calculatoare), Alex Marinescu (Head of Operations Electronic Arts Romania).

Organizatorii spun ca proiectul Innovation Labs  incurajeaza si cultiva gandirea centrata pe produs si spiritul inovativ al tinerilor din facultati tehnice, completandu-l cu notiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piata.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii