Maine are loc evenimentul anului in e-commerce - GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala


    


Maine, 27 Noiembrie 2014 are loc, la Bucuresti, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania - GPeC Summit & Romanian E-Commerce Awards Gala.

GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este, de noua ani, evenimentul de referinta in comertul online romanesc. Editia GPeC 2014 a luat startul in luna aprilie, anuntand inscrierile in Competitia magazinelor online - singura competitie din Romania intre website-urile de comert electronic, bazata pe 90+ criterii de jurizare, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Organizatorii au pregatit o agenda impresionanta de speakeri internationali si autohtoni, “adevarate nume grele” - potrivit lui Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

4 speakeri internationali de top vorbesc la GPeC, majoritatea venind pentru prima oara la un eveniment din Romania. In plus, liderii de piata si specialistii romani - recunoscuti drept autoritati la nivel de industrie - vor fi alaturi de noi pe 27 Noiembrie”, spune Andrei Radu.

Ziua de 27 Noiembrie este structurata pe doua module principale: GPeC Summit - Conferinta (in intervalul orar 09:00 - 18:35) si cea de a IX-a editie a Festivitatii de Premiere Gala Premiilor eCommerce (incepand cu ora 19:40). In cadrul Galei vor fi premiate Magazinele Anului 2014, in urma Competitiei GPeC, dar si principalii jucatori in E-Commerce - organizatorii promitand un adevarat spectacol, presarat cu multe surprize placute.

"Nu vor lipsi momentele de entertainment si destindere, pentru ca un show de e-commerce inseamna, pe langa know-how, si divertisment. Vom crea cadrul favorabil serbarii pietei de comert electronic la finalul lui 2014", adauga Raluca Georgescu, Co-Organizator GPeC.

Agenda evenimentului poate fi consultata pe website-ul GPeC.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii