Mall-ul Grand Arena se deschide la sfarsitul acestui an


Centrul comercial este amplasat in zona de sud a Bucurestiului si are la baza o investitie de 187 milioane de euro.

Dezvoltatorul Grand Arena este Euroinvest Intermed iar compania estimeaza sa isi recupereze investitia in urmatorii 15 ani.

Viitorul mall pe doua niveluri va include un hypermarket Carrefour si un magazin Flanco World. Complexul va avea spatiu de inchiriere de peste 29.000 mp, si va fi construit pe o suprafata de 120.000 mp.

Inchirierea spatiilor comerciale se va derula in doua etape: prima este deja in curs de derulare, fiind contractat un procent de 72% din spatiu. Cea de-a doua faza va fi demarata in al doilea trimestru din 2009. Pana in prezent, s-au incheiat aproximativ 105 contracte de inchiriere, iar alte 29 urmeaza sa fie semnate.

Investitia Carrefour pentru functionarea in cadrul Grand Arena se ridica la de 20 de milioane de euro, hipermarketul urmand a beneficia de o suprafata totala de 12.500 mp, din care aproape 8.000 mp spatii de vanzare, precum si 1.800 locuri de parcare.

Magazinul Flanco World din Grand Arena va ocupa o suprafata de 3.200 mp, investitia retailerului in aceasta unitate fiind estimata la o peste 1,5 milioane de euro, cea mai mare investitie a Grupului Flamingo intr-o unitate Flanco World.

Grand Arena va avea si o parcarea subterana cu o capacitate de 2.000 de locuri, cu acces gratuit.

Potrivit lui Lucien Harfi, CEO Euroinvest Intermed, compania va mai dezvolta si alte proiecte in Romania, in viitorul apropiat. Unul dintre acestea, a spus Harfi, este un proiect multifunctional amplasat in Brasov si care va cuprinde spatii de birouri, locuinte si un centru comercial. Investitia in acest proiect este estimata sa o depaseasca pe cea destinata lansarii Grand Arena.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii