“Management Tools for 2012” - conferinta dedicata managerilor si antreprenorilor


Evenimentul va avea loc marti, 6 martie, la hotel Intercontinental Bucuresti si face parte din seria de conferinte AIDA, organizate de Medien Conferences.

 

Printre temele abordate la evenimentul de joi se numara: Descopera cum noile tehnologii te ajuta sa faci alegeri intelepte; Alege drumul optim - strategia care te duce la succes; Leadership - cine si-l asuma in companie?; Pregateste-te de drum lung - cum sa fii in forma cand muncesti 80 de ore pe saptamana.

In cele doua sesiuni ale conferintei vor fi sustinute prezentari de catre manageri si oameni de business precum: Daniela Andreescu, Life Enhancement Coach si Consultant Ecologia Relatiilor Interumane; Catalin Cavaleru, Managing Partner HTDI Consult; Catalin Ionescu, MA, MBA, Senior Partner, Eurocenter Management Network; George Mateescu, Manager, Masters Advisory; Georgeta Dendrino, Managing Director si actionar majoritar al firmei Interact.

Conferintele AIDA sunt evenimente motivationale, organizate de  Medien Conferences (divizia de evenimente de business a grupului Medien Holding), cu durata de o zi. Acestea se adreseaza liderilor care doresc sa transforme, sa inoveze si sa-si creasca afacerile, in ciuda incertitudinilor economice, mentioneaza organizatorii.

startups.ro este partener media al conferintei “Management Tools for 2012” si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.

Update 7 februarie: Evenimentul programat initial pentru 9 februarie a fost reprogramat pentru 6 martie, 2012.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii