"Managing Happiness and Resilience" - workshop de solutionare a problemelor prin tehnicile psihologiei pozitive


     


Organizat de Institutul pentru Fericire, workshop-ul va fi sustinut de Eiji Han Shimizu, intre 22 - 23 septembrie 2015, la ConnectHub Bucuresti.

Eiji este trainer, scriitor, producator al documentarului "Happy", care a castigat premii la festivaluri de film din toata lumea, a fost folosit ca material educativ in numeroase contexte la nivel mondial si a devenit cel mai descarcat documentar pe iTunes, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Psihologia pozitiva este o ramura a psihologiei care studiaza cea mai importanta emotie umana: fericirea.

Impreuna cu calugari Zen si cercetatori, Eiji Han Shimizu a dezvoltat o serie de ateliere de lucru pentru a creste abilitatile legate de fericire intr-o forma interactiva si practica. Pe langa informatii recente despre starea de bine subiectiva, atelierul de lucru "Managing Happiness and Resilience" implica o varietate de exercitii: jurnal, meditatie, jocuri si film. Obiectivul sau este ca participantii sa practice calitati ce potenteaza fericirea, precum mindfulness, compasiune, recunostinta sau optimism.

Workshop-ul a fost deja livrat in mai multe tari din America, Europa si Asia, in companii multinationale si ONG-uri, catre peste 1.000 de persoane.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului si inscriere sunt disponibile pe site-ul Instutului pentru Fericire.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii