Mantor extinde unitatile de productie detinute de Plastipak in Romania


    


Grupul spaniol Mantor a inceput lucrarile pentru extinderea unitatilor de productie pe care Plastipak le detine in orasul Urlati, Judetul Prahova, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pentru acest proiect ne propunem sa atingem standardele foarte ridicate ale FM Global, firma de asigurari partener, si sa implementam sisteme de siguranta cu mult peste normele impuse local, inclusiv sisteme anti-incendiu. Mantor are o experienta solida in proiecte asemanatoare, iar colaborarea cu Plastipak vine in intâmpinarea planului nostru de extindere pe acest segment. Speram ca, in viitorul apropiat, sa construim 2 - 3 proiecte de acest tip pe an”, spune Tomas Manjon, Managing Partner Mantor.

Plastipak, lider global in industria de proiectare si producere a ambalajelor, a alocat peste 2.000.000 de euro pentru constructia unei hale cu spatiu de depozitare, efectuarea de modificari interioare si extindere in zona birouri, precum si pentru amplasarea a doua silozuri, iar finalizarea lucrarilor de constructie este prevazuta pentru luna octombrie, 2017.

Fabrica de la Urlati este a 23-a zona de productie Plastipak la nivel global, iar printre cei mai importanti clienti pe care ii deserveste compania se numara Pepsi si Procter & Gamble. In prezent, Plastipak este lider global in proiectarea şi fabricarea de containere PET şi HDPE.

Mantor este un grup de companii fondat de trei parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) in anul 2015. Prezent pe piata din România, grupul are patru divizii: Dezvoltare Imobiliara, Antreprenor General, Amenajari interioare, Property si Facility Management.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii