MedLife a preluat 55% din Grupul Genesys Medical Clinic din Arad


Valoarea tranzactiei este de aproximativ 3 milioane de euro, firma din Arad fiind una din cele mai importante in domeniu, in zona de Vest a Romaniei.

Grupul medical din Arad include un spital cu un bloc operator de patru sali de operatie; un ambulatoriu cu toate specialitatile medicale, precum si o farmacie, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Potrivit reprezentantilor MedLife, Genesys Medical Clinic a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro, estimand pentru anul acesta o dublare a afacerilor.

2011 reprezinta pentru MedLife un an dinamic, in care vom deschide 15 unitati noi (spitale, clinici, farmacii), si vom face achizitii la nivel local, tranzactia din Arad fiind proiectul care da startul planurilor noastre ambitioase din acest an”, a declarat Mihail Marcu, Presedinte CA MedLife.

In urma acestei tranzactii, grupul medical din Arad va functiona sub denumirea MedLife - Genesys, denumire care va fi sustinuta de un proces de rebranding stabilit pentru urmatoarea perioada.

Genesys Medical Clinic a avut un start-up foarte reusit pe piata si ne-am dorit ca intr-o noua etapa de crestere sa avem sustinerea unui operator de referinta, care sa aduca un plus de valoare companiei in zona de administrare si gestionare a resurselor. Avem certitudinea ca acest parteneriat va asigura o dezvoltare rapida a afacerilor noastre si ne va intari pozitia pe piata locala”, a declarat Adrian Jivan, actionar, administrator Genesys Medical Clinic. 

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si detine sapte Hyperclinici, sase centre de excelenta cu specializare unica, opt laboratoare proprii de analize, 47 de centre medicale on site, 20 de echipaje mobile, cinci farmacii si colaboreaza cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii