MedLife deschide o noua clinica in Bucuresti


Hyperclinica MedLife Favorit are la baza o investitie de 1 milion de euro si este situata in cartierul Drumul Taberei din Capitala.

Cresterea sustinuta a numarului de pacienti MedLife din acest an a impulsionat ritmul de extindere in Bucuresti si in tara. Am ales Drumul Taberei avand in vedere solicitarile clientilor nostri ce au sedii sau filiale in zona de vest a Capitalei, dar si cererea crescuta pe segmentul de retail si numarul mare de locuitori din zona - peste 300.000 de persoane”, spune Mihail Marcu, Presedinte MedLife.

Noua unitate are 1.000 mp si 28 de cabinete ce acopera mai multe specialitati medicale, se arata in comunicatul de presa.

Conform estimarilor MedLife, aceasta clinica va deservi un numar de 500 de pacienti pe zi, compania mizand pe o crestere cu 10% a numarului de abonati si 15% a pacientilor in general. Toate acestea ar duce in final la o crestere cu 7% a cifrei de afaceri a companiei.

Pentru acest an, MedLife preconizeaza o cifra de afaceri de 22 de milioane de euro, in crestere cu peste 75% comparativ cu anul 2007, cand cifra de afaceri a fost de 12,7 milioane de euro.

Compania are un numar de 130.000 de abonati din peste 1.300 de firme, iar pe segmentul clientilor platitori per serviciu a inregistrat o crestere de 72% in 2007, fata de anul 2006. Conform propriilor estimari, MedLife detine o cota de piata de 32% pe segmentul clientilor corporate din Bucuresti.

In prezent, compania are patru clinici de mari dimensiuni, dintre care trei in Bucuresti si una in Timisoara. O noua clinica urmeaza a fi deschisa in Bucuresti anul viitor.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii