MedLife estimeaza o cifra de afaceri de 31,5 mil. euro pentru acest an


Reprezentantii companiei se asteapta la o crestere cu 40% a incasarilor din 2009, fata de 2008.

Cresterea preconizata pentru 2009 se bazeaza in principal pe atragerea de noi clienti si mai putin pe deschiderea de noi unitati medicale, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Cresterile sunt previzionate atat pe segmentul corporate, cat si pe cel de retail, un factor important fiind reprezentat de introducerea unor servicii decontate prin CNAS in cadrul sectiilor de pediatrie si oncologie medicala.

Estimarile reprezentantilor Medlife se bazeaza si pe bugetul scazut al Ministerului Sanatatii din acest an, care va genera o crestere a cererii de servicii private de sanatate. Asta chiar in conditiile in care se va inregistra o scadere a puterii de cumparare a populatiei cu putin sub cea de anul trecut, estimata la aproximativ 30%.

In 2008, Medlife a inregistrat o cifra de afaceri de 21,2 milioane de euro, in crestere cu 67% fata de anul 2007.

Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat, in mare parte, deschiderii in 2008 a celor doua hyperclinici, din Timisoara si Bucuresti (Drumul Taberei). Pe parcursul anului trecut, MedLife a efectuat aproximativ un milion de consultatii in ambulatoriu, si circa doua milioane de analize medicale in cele cinci laboratoare pe care le detine.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii