Medlife investeste 0,5 milioane de euro intr-un nou centru specializat


Noul centru este amplasat hiperclinica MedLife Unirii si este destinat diagnosticului si tratamentului osteoporozei, obezitatii si bolilor tiroidiene.

Cea mai mare parte a investitiei a fost directionata pentru achizitia echipamentelor performante, se arata in comunicatul de presa.

Se estimeaza ca centrul va avea un numar de 10.000 pacienti pe an.

Centrul de Diagnostic si Tratament al Osteoporozei, Obezitatii si Bolilor Tiroidiene dispune de un aparat QDR Explorer si o echipa de 12 cadre medicale.

In acest moment, strategia noastra este de a dezvolta, in paralel, atat reteaua de hiperclinici care ofera servicii medicale integrate, cat si o retea de centre medicale specializate. Prin acestea din urma, ne propunem sa raspundem cererii care exista pentru anumite tipuri de investigatii, dar si sa patrundem pe segmente nisate, neacoperite in totalitate de alti furnizori de servicii medicale”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

In acest moment, reteaua de centre specializate MedLife include alte cinci unitati: Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare, Centrul de Medicina Materno-Fetala, care include un Departament de Fertilizare in Vitro, Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala, Centrul de Excelenta in Gastroenterologie si Centrul de Excelenta in Proctologie. Toate acestea sunt localizate in Bucuresti.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii