MedLife: investitii de 5 mil. euro in 2009


Banii vor fi utilizati pentru extinderea maternitatii din cadrul Memorial Hospital din Bucuresti si pentru deschiderea unei a patra clinici in Capitala.

Prima etapa a investitiilor se va derula in perioada martie - aprilie si va incepe prin extinderea cu 500 mp a maternitatii din cadrul Memorial Hospital din Bucuresti, unitatea urmand sa ajunga la aproximativ 4.000 mp, se arata in comunicatul de presa.

Extinderea va consta in deschiderea unor apartamente de lux pentru nasteri, ce vor avea fiecare doua camere (rezerva si living). Serviciile vor include steward la cerere, facilitati de comunicare, meniuri personalizate, gimnastica medicala de recuperare si masaj etc.

A doua etapa de investitii va consta in deschiderea celei de-a patra clinici din Bucuresti, in zona Obor-Iancului. Unitatea va avea o suprafata cuprinsa intre 1.500 mp si 2.000 mp si un numar de 20 - 25 de cabinete medicale, ce vor cuprinde toate specialitatile medicale de baza. De asemenea, este prevazuta extinderea Centrului Medical MedLife din Cluj si aducerea acestuia la statutul de Hyperclinica.

Prin adoptarea acestui plan de investitii, reprezentantii MedLife spera sa depaseasca cifra de afaceri de 31,5 milioane de euro pe care o bugetasera initial pentru 2009.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii