MedLife va continua investitiile in extindere si in 2010


Potrivit reprezentantilor companiei, in prima parte a anului viitor, MedLife isi va extinde reteaua de hiperclinici prin deschiderea a patru noi unitati in orasele Bucuresti si Cluj.

Cele patru hiperclinici vor depasi suprafata de 8.000 mp, existand posibilitatea ca, incepand cu anul 2011, fiecare sa aiba in componenta unitati spitalicesti, se arata in comunicatul de presa.

Deschiderile planificate pentru lunile imediat urmatoare reflecta obiectivul nostru de crestere si dezvoltare a business-ului, acestea fiind doar primele componente ale unei noi etape de dezvoltare a companiei - aceea de a patrunde in noi regiuni din Romania si de a oferi mai multe servicii clientilor nostri”, spune Mihai Marcu, presedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Demararea noilor proiecte a fost confirmata odata cu incheierea unui acord de vanzare a unui pachet de 36,25% din actiunile Medlife catre SGAM Eastern Europe, fondul privat de investitii al Societe Generale Asset Management - subsidiara a Grupului Societe Generale. Valoarea estimata a tranzactiei se situeaza in jurul a 20 milioane de euro.

Potrivit reprezentantilor MedLife, ca urmare a finalizarii acestei tranzactii, SGAM Eastern Europe va deveni un nou actionar in cadrul MedLife. Actiunile vor fi achizitionate de la Familia Marcu, ce ramane in continuare actionarul majoritar al companiei, si de la IFC (International Finance Corporation), membru al Grupului Bancii Mondiale, care va ramane actionarul minoritar al MedLife.

Pentru primele noua luni ale acestui an, MedLife a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 79 milioane de lei, in crestere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii