Mentoring pentru antreprenorii din IT oferit de Marius Ghenea


Marius Ghenea se va intalni cu antreprenorii din IT pe 17 mai,  in cadrul Venture Mentoring, se anunta intr-un comunicat al VentureConnect, initiatorul  programului.


"Vrem sa incurajam  tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile, care sa atraga activ interesul investitorilor din Romania sau din afara, interes care sa se materializeze prin investitii notabile tip seed si venture capital. Pana la acest nivel, insa, cred ca avem nevoie de o perioada de mentorat activ, iar alaturi de membrii boardului VentureConnect ne implicam direct si structurat in acest proces”, spune Marius Ghenea. 

In fiecare luna, un mentor VentureConnect se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina, se precizeaza in comunicatul  organizatorilor. 

La cea de-a treia sesiune Venture Mentoring vor fi discutate subiecte precum: structurarea afacerii, strategie, e-commerce, Internet, produsul dezvoltat si pozitionarea sa in piata, procesul de finantare, precum si relationarea cu un posibil investitor. 

Marius Ghenea este business-angel, membru fondator al Fundatiei VentureConnect, mentor in cadrul programului S4S Romania dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, dar si Presedinte ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii