Microsoft organizeaza laboratoare interop in Bucuresti si in patru orase din tara


Fie ca se numesc IIS Labs, laboratoare de interop PHP/IIS sau acceleratoare de hosting pentru ASP.NET, laboratoarele organizate de Microsoft pot fi privite ca o modalitate de a evalua compatibilitatea si performanta aplicatiilor participantilor cu IIS (Internet Information Services).

IIS este un server Web modern, inclus gratuit in Windows Server, se arata in comunicatul de presa.

In cadrul laboratoarelor, accentul va fi pus pe compatibilitatea si performanta site-urilor/aplicatiilor (PHP si ASP.NET), dar se va lucra si cu extensii care nu au cum sa lipseasca azi in mediu de productie (cum ar fi URL Rewriter, SEO Toolkit, FastCGI/WinCache).

Participantii trebuie sa vina pregatiti cu aplicatiile pe care doresc sa le evalueze pe IIS in aceste laboratoare (compatibilitate, performanta).

Laboratoarele incep pe 1 martie in Bucuresti si continua in aprilie in Brasov, Timisoara, Cluj si Iasi.

Laboratoarele sunt in principiu gandite pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii