Miele deschide un nou magazin sub brand propriu


Noua unitate se afla in Brasov si este a treia inaugurata in Romania de producatorul de electrocasnice.

Showroom-ul exclusiv este deschis in parteneriat cu firma Neomine din Brasov, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Primul showroom mono-brand Miele a fost inaugurat la Bucuresti, in 2007, iar al doilea a fost lansat la Arad, anul trecut.

Cresterile inregistrate de afacerile Miele in Romania inca din primul an de prezenta pe plan local ne-au convins sa continuam in ritm sustinut strategia de extindere a brand-ului pe piata romaneasca, prin atragerea de noi parteneri in cele mai importante orase din afara Bucurestiului”, a declarat Leo Popescu, Sales Manager Miele Appliances Romania. 
 
Din 2007, momentul inaugurarii primului magazin exclusiv Miele pe piata autohtona, Romania a devenit motorul de dezvoltare a producatorului german in tarile din Europa de Sud-Est.

In prezent, produsele Miele sunt prezente in peste 40 de magazine din Romania, prin intermediul unui numar de 31 de parteneri.

Prezenta produselor Miele la Brasov reprezinta o continuare a strategiei de extindere a prezentei producatorului german la nivel national, dupa ce, in anul 2009, Miele a ales sa isi extinda activitatea de productie in Europa de Sud-Est, prin inaugurarea fabricii Miele Tehnica tot in judetul Brasov, la Feldioara.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii