Minionii, primul film de animatie in sala 4DX


     

Minionii, unul din cele mai asteptate filme de animatie din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat (incepand cu data de 24 iulie) in sala dotata cu tehnologia 4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Tehnologia 4DX amplifica momentele comice din film, astfel incat spectatorii se vor bucura de fiecare scena in parte. De exemplu, in scena in care un minion se prabuseste sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sala se misca in sus si in jos, iar miscarile sunt combinate cu adieri de vant, pentru a conferi o senzatie amuzanta greselii simpatice pe care o face minionul.

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica  care activeaza toate cele cinci simturi.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa.

Compania are multiplexuri in 13 orase din tara. in total, Cinema City opereaza 18 multiplexuri, cu 168 de sali si 32.449 de locuri.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii