Misiune economica in Japonia pentru firmele romanesti din domeniul Tehnologiilor de Constructii


Termenul limita de inscrire este 28 iunie 2013 iar misiunea economica este programata a se desfasura in perioada 2 - 6 decembrie 2013.

 

Misiunea face parte din Programul EU Gateway, initiat de Comisia Europeana cu scopul de a sustine companiile din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, pana in 2014.

Programul EU Gateway reprezinta o oportunitate pentru firmele romanesti specializate in tehnologii utilizate in domeniul constructiilor, care pot beneficia, prin intermediul acestuia, de sansa de a patrunde pe piata nipona”, spune Ioana Vadan, Business Analyst in cadrul Deloitte Consultanta, coordonatorul acestei etape din program.

Procesul de aplicare consta in doua etape. Pentru inceput, companiile completeaza un formular exprimandu-si interesul fata de proiect, urmand ca analistii Deloitte sa determine gradul de eligibilitate al companiei. Daca firmele corespund cerintelor, trec la a doua faza, completand un formular de aplicare.

Intregul proces se desfasoara online, pe site-ul eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistenta din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptarii in acest program.

Companiile eligibile trebuie sa aiba sediul in Uniunea Europeana si sa aiba o activitate pe piata de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar, precum si o cifra de afaceri si un numar de angajati suficient de mare astfel sa poata sustine intrarea pe piata din Japonia. Companiile trebuie, de asemenea, sa faca dovada unui portofoliu de cooperare la nivel international si sa aiba o strategie de afaceri solida pentru penetrarea pietei asiatice. Pentru o cat mai buna derulare a programului, principalii factori de decizie din cadrul companiilor participante trebuie sa fie vorbitori fluenti de limba engleza.

Mai multe informatii legate de programul EU Gateway pot fi gasite pe site-ul dedicat sau printr-un e-mail la adresele: ivadan [@] deloittece.com si  warsawoffice [@] eu-gateway.eu.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii