MMM Consulting aduce in Romania noi instrumente certificate international si anunta marirea echipei


    


Anul 2015 a venit cu noi provocari pentru piata de training si consultanta iar MMM Consulting s-a pregatit sa intampine noile cerinte ale clientilor intr-o echipa extinsa, cu inca trei persoane, si cu noi instrumente, certificate la nivel international.

"Am inceput inca de anul trecut sa introducem in portofoliul nostru e-learning-ul, atat prin intermediul platformei proprii, cat si al celei disponibile prin parteneriatul nostru cu Persona Global iar anul acesta am derulat cu succes sesiuni de tip video-live pe care le vom integra din ce in ce mai mult in abordarile noastre, in special pentru companiile care au echipe din generatia Y sau care au o raspandire teritoriala care face dificila organizarea tuturor workshopurilor fata in fata”, spune Madi Radulescu, Managing Partner MMM Consulting.

Noutatea lui 2015 este setul de instrumente PerformanSe, adresate identificarii si dezvoltarii talentelor, evaluarii si imbunatatirii competentelor comportamentale manageriale si de vanzari. PerformanSe este o companie franceza, prezenta in peste 20 de tari, ce face parte din grupul Bernard Julhiet, unul dintre liderii consultantei la nivel european.

MMM Consulting este una dintre companiile de top pe piata de training si consultanta din Romania. Incepand cu anul 2003, a dezvoltat programe in Romania si in alte noua piete iar din 2008 este partener Persona Global Inc. USA.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii