Mobile Advertising Congress Romania - eveniment dedicat strategiilor de mobile advertising


Organizat de Expo Media in parteneriat cu Vodafone Romania, evenimentul va avea loc pe 29 martie, in Bucuresti.Piata de mobile advertising este inca in formare, tocmai de aceea misiunea conferintei Mobile Advertising Congress 2012 este aceea de a reuni experti ai domeniului si branduri de succes, care pot oferi modele si instrumente inovatoare de business din zona digitala, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Era digitala este aici. Componenta de mobile advertising nu mai poate lipsi din planul strategic al top managementului, indiferent de sectorul de activitate. Ne dorim ca Mobile Advertising Congress 2012 sa ofere participantilor o noua perspectiva de afaceri, prin instrumente moderne si vizionare de atragere si mentinere a clientilor. Succesul presupune reinventare si adaptare constante. Ma bucur sa ma aflu printe promotorii acestui eveniment, care sprijina evolutia comunitatii locale de afaceri”, spune Madalina Vilau, Managing Director, Expo Media.

Printre speakerii invitati la aceasta editie se numara: Stefan Iordache - COO, Leo Burnett Romania; Dan Romescu - Mobile Social Architect, Augmented Citizen Advocate; Ed Flower - New Business & Channel Lead, Vodafone; Huseyin Savas - Regional Product Expert for mSearch, Google Ireland; Aurora Enghis - Business Development Manager at ARBOinteractive.

Speakerii vor vorbi despre modul in care metodele traditionale de advertising pot fi completate prin solutii moderne de mobile advertising.

startups.ro este partener media al Mobile Advertising Congress Romania si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Update: Invitatiile gratuite oferite de startups.ro s-au epuizat.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii