mobilpay.ro ofera 10 valori de plata prin SMS


Prin acest serviciu se proceseaza, in fiecare luna, plati de peste 150.000 de euro.

Mobilpay.ro furnizeaza servicii de microplati cu telefonul mobil pe teritoriul Romaniei si, de curand, a lansat serviciile de plata cu numele de 3 si 4 euro, crescandu-si oferta la 10 valori valabile in retelele Orange si Vodafone: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 si 20 de euro, se arata in comunicatul de presa.

Serviciul mobilpay.ro a fost lansat in decembrie anul trecut si ofera proprietarilor de servicii online din Romania posibilitatea de a-si monetiza superior traficul si continutul, indiferent de volum.

Reprezentantii companiei considera ca cele doua noi oferte acopera zona de plati si in partea de valori mici, acoperind complet zona de servicii pentru publisherii online.

Partenerii si clientii mobilpay.ro numara nume din online-ul romanesc precum Netbridge, si Neogen, dar si institutii financiare, start-up-uri si servicii conexe.

Netopia System, compania care a lansat mobilpay.ro, furnizeaza si creeaza software pentru aplicatii pe telefonul mobil si ofera consultanta de marketing pentru e-business.

Portofoliul de servicii al companiei mai cuprinde web2sms.ro (serviciu de mesagerie SMS pentru campanii directe pe telefonul mobil), mobo.ro (portal dedicat aplicatiilor pe telefonul mobil), si www.weblog.ro (comunitate de blogging din Romania).


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii