MSL Logistic Services a investit 50.000 de euro intr-un sistem ERP


Dezvoltarea, implementarea si testarea sistemului ERP a durat 6 luni iar prin intermediul acestuia vor fi gestionate 5.000 de tipuri de produse si un stoc de medicamente in valoare de 10 milioane de euro.MSL Logistic Services este un furnizor independent de servicii logistice din industria farmaceutica din Romania si a implementat sistemul pentru a le oferi clientilor sai, producatori interni si externi de medicamente, posibilitatea de a monitoriza permanent, online, traseul produselor din gestiunea lor.

Datorita noului sistem informatic, utilizatorii vor putea primi rapoarte customizate, vor putea urmari in timp real situatia stocurilor, elabora comenzi si primi informatii cu privire la validarea receptiei/livrarii acestora”, spune farmacist primar Marina Hanna, director executiv MSL Logistic Services.

Marina Hanna spune ca un avantaj al implementarii sistemului este ca traseul produselor poate fi urmarit in timp real, pana cand acestea ajung la clientul final, ceea ce duce la  posibilitatea unui control ridicat asupra produselor contrafacute si a exporturilor paralele.

Pentru anul 2012,  MSL Logistic Services se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri cu 50%. Compania se adreseaza firmelor de produse farmaceutice (medicamente si suplimente nutritive) locale si multinationale, atat pentru depozitarea in regim de consignatie, cat si pentru implementarea sistemului de distributie directa.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii